Mad til fest og andre arrangementer

​Skal du holde en fest eller et arrangement for en større eller mindre forsamling, så ved du formentlig allerede, er der er rigtig mange ting at se til i forbindelse med planlægningen af arrangementet eller festen, og en af dem er mad og drikkevarer.

Det kan for mange mennesker være uoverskueligt selv at skulle stå og lave mad til mange gæster, og mange ønsker i stedet for hellere at bruge tiden på at forberede andre detaljer ved festen eller arrangementet end at stå og lave mad i køkkenet. Selvom man kan forberede meget mad på forhånd, så skal det stadig opvarmes, tilberedes færdigt og anrettes, når gæsterne er kommet.

Der er dog heldigvis hjælp at hente, hvis du ikke selv har tid, lyst eller overskud til at stå og skulle tilberede store mængder mad til fest. Lad os hjælpe dig og bestil mad ud af huset til dit arrangement.

Hos Thomsens Dinér Transportable tilbereder vi lækker og smagfuld mad til fest og andre arrangementer af enhver størrelse, og vi kan helt sikkert også levere en buffet eller menu, der lever op til dine ønsker. Vi tilbyder mad til fest i hele Nordsjælland, herunder bl.a. i Allerød, Farum, Hillerød og Frederikssund.

​Mad til studentergildet

At blive student er en stor dag for både studenten og for forældrene, og det skal fejres med manér. Der skal både afholdes studentergilde for familie og venner, ligesom der skal serveres mad til de sultne studenter, når vognturen står for døren. Vi sørger for, at I kan nyde dagene uden at skulle stresse over mad til studenterfest eller vognturen.

Se Studentervogns Menu og Studenter Buffet

Mad til barnedåb

Skal du afholde barnedåb, kan det være svært at finde tid eller overskud til at stå og kokkerere i køkkenet, når der samtidig skal holdes styr på den lille nyfødte, og den obligatoriske tur til kirken skal finde sted. Sammen med dig kan vi sammensætte en lækker menu eller buffet, så der er noget for både store og små gæster.

Mad til konfirmation

Konfirmation er en stor dag både for konfirmanden, men helt sikkert også for forældrene. Derfor skal den store dag selvfølgelig fejres sammen med familien og andre relationer, og ofte kan der være rigtig mange gæster, der skal laves mad til. Vi har stor erfaring med at sammensætte konfirmationsmenuer til store og små selskaber, og vi kan også sammensætte en lækker og uforglemmelig konfirmationsmenu ud fra konfirmandens ønsker.

Mad til bryllup

At blive gift er noget af det største, man kan komme ud for. Skal I giftes, og ønsker I at bestille mad udefra til jeres helt store dag, så kan vi sammen sammensætte den helt perfekte bryllupsmenu, som vil sætte prikken over i’et på jeres fest. Det kan f.eks. være en tre retters menu, men det kan også være noget helt andet, hvis det er det, I ønsker.

Mad til fødselsdag

Det kan være en stor opgave at skulle arrangere en fødselsdag, og mange ønsker at undgå selv at skulle stå og lave festmad. Det skyldes bl.a., at der som regel skal laves mad til mange gæster, og samtidig er det heller ikke alle, der har tid, lyst eller evnerne til at lave den mad, som de egentlig ønsker at servere for deres gæster. Skal du holde fødselsdag, kan vi hjælpe dig med at tilberede maden, så du blot skal stå for serveringen. Det kan f.eks. være frokost, aftensmad eller brunch ud af huset.​

Mad til julen 2020

Skal du afholde julefrokost, kan du slippe for besværet med at stå i køkkenet og tilberede mange forskellige retter ved blot at bestille vores lækre julebuffet, hvor I i stedet for kan få tid til at nyde hinandens selskab. Vi tilbyder traditionel julefrokost ud af huset.

Se Juleanretninger og Juleplatter her

Mad til andre festlige begivenheder

Der findes mange andre festlige begivenheder og arrangementer, som vi kan tilberede mad til. 

Vi står til rådighed, hvis du ønsker at bestille mad til din næste fest, uanset hvad anledningen er.​

​Bestil mad til fest og få det leveret eller hent selv

Bestiller du en buffet eller menu ud af huset til din fest, kan du enten vælge at få maden leveret mod et mindre transportgebyr eller at hente maden selv i vores forretning i Slangerup. 

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 47 33 56 54 eller info@thomsensdiner.dk for yderligere information eller for bestilling af mad til fest.

Kontakt os
​... for mad ud af huset

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Thomsens Dinér Transportable på Facebook

Følg hverdagen, få løbende nyheder og hold øje med sæsonmenuerne.

Vi leverer alt slags mad ud af huset og lige til din dør hvis det ønskes.

Om firmaet

Thomsens Dinér Transportable har omkring 160 kunder, hvoraf omkring 10 af dem er daglige, faste kantiner. Læs om folkene bag

Har du fødevareallergi?

Ring gerne til personalet, hvis du - eller den du bestiller for - har fødevareallergi eller er intolerant overfor bestemte fødevarer.

Kontaktinfo

Thomsens Dinér Transportable

Kongensgade 33,
​3550 Slangerup

Telefon:
47 33 56 54

E-mail:

info@thomsensdiner.dk

CVR: 21966487