Hovedretter

​Minimum 10 couverter

Til alle stegeretter serveres der naturligvis kartofler efter smag og behag. Vi er selvfølgelig behjælpelig med at finde den rette til menuen. Til alle hovedretter serveres der ligeledes årstidens friske grøntsager.

1. Helstegt oksemørbrad

Garneret med friske skovsvampe, to slags grøntsager,

*kartofler og rørhattesauce

Pris pr. cou. 155 kr.

2. Helstegt oksefilet

Serveres med rodfrugt buketter, grilltomat og ristede

marksvampe, *kartofler og rødvinsauce.

Pris pr. cou. 140,00 kr.

3. Oksehøjrebs stribloin

Med krølfedt, ristede champinons og to friske grøntsager. Hertil serveres *kartofler og bearnaisesauce.

Pris pr. cou. 135,00 kr.

4. Helstegt kalvemørbrad

Med to af årstidens friske grøntsager, smørsauterede

østershatte, *kartofler og kantarelsauce.

Pris pr. cou. 165 kr.

5. Sødmælkskalvefilet

Garneret med smørsauterede marksvampe. To af årstidens friske grøntsager og tomatsalat, *Kartofler og ekstragonsauce.

Pris pr. cou. 150,00 kr.

6. Kalveryg

Stegt som vildt, Serveret med hjemmelavet agurksalat, tyttebær

og waldorfsalat.To af årstidens friske grøntsager,

*kartofler severet med vildtsauce. 

Pris pr. cou. 145 kr.​

7. Laksefarseret rødtungefilet

Pyntet med krebs og muslinger. Hertil serveres spinatsoufflé,

en frisk grøntsag, vilde ris eller *kartofler samt hummersauce.

Pris pr. cou. 135,00 kr.

8. Helstegt kalvetyksteg

Serveret med hjemmelavet agurksalat, ribsgelé og to af

årstidens grøntsager, *kartofler og kalveskysauce.

Pris pr. cou. 130,00 kr.

9. Dyreryg

Garneret med cognac-ristede vindruer, friske rysteribs,

hjemmelavet agurksalat to friske grøntsager.

*Kartofler samt hasselnøddesauce.

Pris pr. cou. 180,00 kr.

10. Helstegt lammeryg

Severes med mintgelé og agurkesalat, 3 af årstidens

grøntsager, lammesky og *Kartofler. 

Pris pr. cou. 145,00 kr.

*Kartofler.

Der er utallige muligheder med hensyn til kartofler, her kan blandt andet nævnes følgende:

  • A. Hvide kartofler - Asparges og naturligvis nye kartofler når der er sæson.
  • B. Smørrystet, med eller uden krydderurter.
  • C. Bagt kartoffel - Pommes hasselback.
  • D. Råstegte kartofler, med eller uden krydderurter.
  • E. Skiver af rå katoffel, stegt med champignon,bacon og løg.
  • F. Udhulet bagt kartoffel, med krydderurtemos.

Herudover laver vi naturligvis også gammeldags flæskesteg, andesteg, grydestegte stege o.s.v.

Ring eller kom forbi og få en snak

Følg hverdagen, få løbende nyheder og tilbud fra Thomsens Dinér Transportable på Facebook​

Her ligger butikken

Kongensgade 33 

3550 Slangerup

Kontakt Palle & Maria

Firmaoplysninger

Thomsens Dinér Transportable 

CVR: 21966487