Luksusbuffet

Minimum 15 couverter.

Vælg selv om forretterne skal anrettes på tallerken eller fade.

1. Kold dampet laks

Med rejer og asparges, garneret med caviar og citron.

Serveres med dressing.

Kalkunbryst og røget vildsvinkam.

Serveres med marinerede kartofler, mixed salat, pastasalat med grøntsager,

Brie ost med frisk frugt.

Møllehjul og smør.

Pris pr. cou. 160,00 kr.

2. Lakseterrin

Garneret med krebs og rejer, serveres med aida-dressing.

Lammekølle med højreb.

Serveres med timianstegte kartofler,

mixed salat, marinerede grønsager, hjemmelavet brød.

Brie og saga ost med rugkiks og frugt.

Pris pr. cou. 170,00 kr.

​3. Marineret laks pyntet med krebsehaler

Hertil serveres sauce verte, flûtes og smør,

Kold ørredsoufflé med muslinger.

Små frikadeller og oksehøjreb.

Serveres med kold kartofflesalat, salatbord, dressing, brød og smør,

saint Albray ost og brie ost, frugt og kiks

​Pris pr. cou. 175,00 kr.

4. Marineret kyllingbryst

Serveres på sprød salat,

pyntet med ananas, champignon, asparges

og ristet bacon.

Hertil serveres brøndkarscreme,

flûtes og smør.

Kalvetyksteg og oksetriblion.

Hertil serveres cremekartofler,

lækkert salatbord, grøntsagstærte,

brød og smør.

Tre slags ost og frisk frugt,

frugttærte med creme fraiche.

Pris pr. cou. 200,00 kr.

Fiskebuffet.

Seefood-anretning på knust is,

serveres med citron og aida-dressing,

flûtes og smør.

Kold hvidvinsdampet norsk laks med purløgs dressing.

Varme gratinerede grønne muslinger.

Varm røget ørred med flødestuvet spinat.

Pastasalat med røgede skaldyr og grøntsager.

Tomatsalat med fetaost og oliven.

Hvidvinsdampede grøntsager og kartofler.

Ostebræt bestående af fire slags ost,

frisk frugt og kiks.

Pris pr. cou. 250,00 kr.

Følg hverdagen, få løbende nyheder og tilbud fra Thomsens Dinér Transportable på Facebook​

Her ligger butikken

Kongensgade 33 

3550 Slangerup

Kontakt Palle & Maria

Firmaoplysninger

Thomsens Dinér Transportable 

CVR: 21966487