Minimum 15 couverter.
Vælg selv om forretterne skal anrettes på tallerken eller fade.
1. Kold dampet laks
Med rejer og asparges, garneret med caviar og citron.
Serveres med dressing.
Kalkunbryst og røget vildsvinkam.
Serveres med marinerede kartofler, mixed salat, pastasalat med grøntsager,
Brie ost med frisk frugt.
Møllehjul og smør.
Pris pr. cou. 160,00 kr.
2. Lakseterrin
Garneret med krebs og rejer, serveres med aida-dressing.
Lammekølle med højreb.
Serveres med timianstegte kartofler,
mixed salat, marinerede grønsager, hjemmelavet brød.
Brie og saga ost med rugkiks og frugt.
Pris pr. cou. 170,00 kr.
3. Marineret laks pyntet med krebsehaler
Hertil serveres sauce verte, flûtes og smør,
Kold ørredsoufflé med muslinger.
Små frikadeller og oksehøjreb.
Serveres med kold kartofflesalat, salatbord, dressing, brød og smør,
saint Albray ost og brie ost, frugt og kiks
Pris pr. cou. 175,00 kr.