Mix selv buffet

Minimum 12 couverter

  • Foretter
  • Kød

Bemærk: Der er også mulighed for Kød / dessert. Ring for mere info!​

Forretter

1. Dampet rødspættefilét. Rullet med asparges og dild, serveres med rejer, caviar, aida-dressing samt brød og smør. ​

Pris pr. cou. 45,00 kr.

2. Butterdejskal. Med salat og kyllingsalat pyntet med bacon.   

Pris pr. cou. 38,00 kr.

​​

3. Rejecocktail. Rejer anrettet på sprød salat, pyntet med asparges, caviar, citron og dild, severes med aida-dressing.  

Pris pr. cou. 45,00 kr.

Kød

1. Rødvinsmarineret skinke. Med *kartofler, mixed salat, samt brød og smør. 

Pris pr. cou. 78,00 kr.

​​

2. Røget vildsvinkam. Serveres med pastasalat, tomatsalat, grøntsager og *kartofler, samt brød og smør.

Pris pr. cou. 85​,00 kr.


3. Oksehøjreb. Med *kartofler, mixed salat, broccolisalat, samt brød og smør.​ 

Pris pr. cou. 105,00 kr.

4. Skinke og højreb. Med *kartofler, mixed salat, pastasalat, samt brød og smør.

Pris pr. cou. 125,00 kr.

​​

5. Kalvetyksteg. Med *kartofler, kold rodfrugtsalat, lune grøntsagstærte, samt brød og smør.

Pris pr. cou. 100,00 kr.

6. Skinke og frikadeller. Med *kartofler, pastasalat, mixed salat samt brød.

Pris pr. cou. 100,00 kr.

​​​

A. Brie med frisk frugt, kiks og smør.

Pris pr cou kr. 30

B. To slags ost med frisk frugt,kiks og smør. 

Pris pr cou kr. 45

C. Frugttærte. 

Pris pr cou kr. 40

* ​Vælg selv :

Flødekartofler. Råstegte. Kold kartoffelsalat.

Kartofler marineret med rødløg og kapers.​

Følg hverdagen, få løbende nyheder og tilbud fra Thomsens Dinér Transportable på Facebook​

Her ligger butikken

Kongensgade 33 

3550 Slangerup

Kontakt Palle & Maria

Firmaoplysninger

Thomsens Dinér Transportable 

CVR: 21966487