1. Kold dampet laks
- Med rejer og asparges, garneret med caviar og citron.
- Serveres med dressing.
- Kalkunbryst og røget vildsvinkam.
- Serveres med marinerede kartofler, mixed salat, pastasalat med grøntsager,
- Brie ost med frisk frugt.
- Møllehjul og smør.
Pris pr. cou.: 160,00 kr.
2. Lakseterrin
- Garneret med krebs og rejer, serveres med aida-dressing.
- Lammekølle med højreb.
- Serveres med timianstegte kartofler, mixed salat, marinerede grønsager, hjemmelavet brød.
- Brie og saga ost med rugkiks og frugt.
Pris pr. cou.: 170,00 kr.
3. Marineret laks pyntet med krebsehaler
- Hertil serveres sauce verte, flûtes og smør
- Kold ørredsoufflé med muslinger.
- Små frikadeller og oksehøjreb.
- Serveres med kold kartofflesalat, salatbord, dressing, brød og smør, saint Albray ost og brie ost, frugt og kiks
Pris pr. cou.: 175,00 kr.