7. En halv gratineret hummer
Anrettet på smørdampet spinat, Pyntet med friske limefrugter, Severes med varm hummersause.
Pris pr. cou.: 85,00 kr.
8. Dampet norsk laks
Anrettet på friskhakket salat, pyntet med ”pil selv”rejer, muslinger og krebs. Serveres med lækker krydderurte dressing.
Pris pr. cou.: 60,00 kr.
9. Koldrøget okseinderlår
Anrettet på salat, garneret med soltørrede tomater, oliven, marineret gedeost eller fetaost. Serveret med italiensk brød.
Pris pr. cou.: 55,00 kr.
10. Strimler af marineret kyllingebryst
Anrettet i avocado, garneret med ananas,champignon og asparges, pyntet med ristet bacon. Serveret med avocadocreme.
Pris pr. cou.: 50,00 kr.
11. Tunmousse
Pyntet med skaldyr, caviar og asparges, Severes med krydderurtedressing.
pris pr. cou.: 50,00 kr.