Hovedretter - til dit næste arrangement

Til alle stegeretter serveres der naturligvis kartofler efter smag og behag. Vi er selvfølgelig behjælpelig med at finde den rette til menuen. Minimum 10 couverter.

1. Helstegt oksemørbrad

Garneret med friske skovsvampe, to slags grøntsager, *kartofler og rørhattesauce

Pris pr. cou.: 155,00 kr.

2. Helstegt oksefilet

Serveres med rodfrugt buketter, grilltomat og ristede marksvampe, *kartofler og rødvinsauce.

Pris pr. cou.: 140,00 kr.

3. Oksehøjrebs stribloin

Med krølfedt, ristede champinons og to friske grøntsager. Hertil serveres *kartofler og bearnaisesauce.

Pris pr. cou.: 135,00 kr.

4. Helstegt kalvemørbrad

Med to af årstidens friske grøntsager, smørsauterede østershatte, *kartofler og kantarelsauce.

Pris pr. cou.: 165,00 kr.

5. Sødmælkskalvefilet

Garneret med smørsauterede marksvampe. To af årstidens friske grøntsager og tomatsalat, *Kartofler og ekstragonsauce.

Pris pr. cou.: 150,00 kr.

6. Kalveryg

Stegt som vildt, Serveret med hjemmelavet agurksalat, tyttebær og waldorfsalat.To af årstidens friske grøntsager, *kartofler severet med vildtsauce.

Pris pr. cou.: 145,00 kr.​

7. Laksefarseret rødtungefilet

Pyntet med krebs og muslinger. Hertil serveres spinatsoufflé, en frisk grøntsag, vilde ris eller *kartofler samt hummersauce.

Pris pr. cou.: 135,00 kr.

8. Helstegt kalvetyksteg

Serveret med hjemmelavet agurksalat, ribsgelé og to af årstidens grøntsager, *kartofler og kalveskysauce.

Pris pr. cou.: 130,00 kr.

9. Dyreryg

Garneret med cognac-ristede vindruer, friske rysteribs, hjemmelavet agurksalat to friske grøntsager. *Kartofler samt hasselnøddesauce.

Pris pr. cou.: 180,00 kr.

10. Helstegt lammeryg

Severes med mintgelé og agurkesalat, 3 af årstidens grøntsager, lammesky og *Kartofler.

Pris pr. cou.: 145,00 kr.

*Kartofler.

Der er utallige muligheder med hensyn til kartofler, her kan blandt andet nævnes følgende:

  • Hvide kartofler - Asparges og naturligvis nye kartofler når der er sæson.
  • Smørrystet, med eller uden krydderurter.
  • Bagt kartoffel - Pommes hasselback.
  • Råstegte kartofler, med eller uden krydderurter.
  • Skiver af rå katoffel, stegt med champignon,bacon og løg.
  • Udhulet bagt kartoffel, med krydderurtemos.

Til alle hovedretter serveres der ligeledes årstidens friske grøntsager. Herudover laver vi naturligvis også gammeldags flæskesteg, andesteg, grydestegte stege o.s.v.

Ring eller kom forbi butikken i Slangerup og få en snak.

Kontakt os
​... for mad ud af huset

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Thomsens Dinér Transportable på Facebook

Følg hverdagen, få løbende nyheder og hold øje med sæsonmenuerne.

Vi leverer alt slags mad ud af huset og lige til din dør hvis det ønskes.

Om firmaet

Thomsens Dinér Transportable har omkring 160 kunder, hvoraf omkring 10 af dem er daglige, faste kantiner. Læs om folkene bag

Har du fødevareallergi?

Ring gerne til personalet, hvis du - eller den du bestiller for - har fødevareallergi eller er intolerant overfor bestemte fødevarer.

Kontaktinfo

Thomsens Dinér Transportable

Kongensgade 33,
​3550 Slangerup

Telefon:
47 33 56 54

E-mail:

info@thomsensdiner.dk

CVR: 21966487