Om ​Thomsens Dinér Transportable

​Eventyret om Thomsens Dinér Transportable startede med en lussing på en stor restaurant i Schweiz. Her arbejdede den 26-årige portugiser Maria i restaurantens kolde køkken, da Palle Simonsen kom til restauranten for at tage en videreuddannelse inden for kokkefaget. Maria lagde mærke til Palle med det samme, for han var den første danske medarbejder på restauranten, og derudover var han bare en lille dreng, som Maria siger.

Fra lussing til kærlighed

Men der skulle gå et helt år, inden det for alvor slog gnister mellem Maria og Palle. En dag taler Palle med en pige i køkkenet (Maria ved ikke, at det er Palles kusine). Maria bliver jaloux, så hun stikker Palle en lussing. Det var åbenbart dét, der skulle til, og derfra tager det fart. 

Palle og Maria bliver kærester, og halvandet år efter skal Palle tilbage til Danmark, mens Maria bliver i Schweiz. De kan dog ikke undvære hinanden mere et par måneder, så Maria tager til Danmark for at prøve forholdet af, men det bliver en kort prøve, for der går ikke længe, før Maria er gravid med deres ældste datter; Stephanie, og Maria vælger derfor at flytte permanent til Danmark.

Da Palle kommer tilbage til Danmark bliver han ansat hos Thomsens Dinér Transportable, og heldigvis er der også plads til, at Maria kan få job der, da hun kommer til landet. I dag ejer Palle og Maria forretningen sammen, og selvom det måske ikke lige lå i kortene, at Maria, som aldrig havde set rugbrød før hun kom til Danmark, en dag skulle eje en smørrebrødsforretning, har det vist sig at være en god beslutning.

"I dag vil kunder helst have mit smørrebrød. De kan kende mit smørrebrød, bl.a. på den måde jeg ligger agurken ovenpå brødet, og de giver klart udtryk for, at det skal være mig, som skal smøre deres smørrebrød" siger Maria stolt.

Vi overholder altid vores deadlines

Thomsens Dinér Transportable har omkring 160 kunder, hvoraf 6-7 af dem er daglige, faste kantiner, så der er travlhed i køkkenet. "Jeg synes det er fedt, at der er tryk på - det giver mig et adrenalinkick, når vi står og laver maden, og der kun er 20 minutter til maden skal være færdig. Når maden så er færdig, bilen er pakket, og vi har nået det til deadline, så gør det mig bare glad. I de 15 år vi har haft forretningen, er det kun sket én enkelt gang, at vi er kommet lidt for sent med maden, så det er utroligt vigtigt for os, at vi altid overholder vores deadlines", fortæller Palle.

Et springbræt til noget større

​Til at starte med var det meningen, at Thomsens Dinér Transportable skulle være et springbræt til noget større, som f.eks. en restaurant, men her 15 år efter, har det vist sig, at skæbnen ville parret noget andet. 

Med en indtjening og en kundekreds, som kun har været stigende siden Palle og Maria overtog stedet, er Thomsens Dinér Transportable i dag en succes, og både Palle og Maria trives med det, de laver. Det kan godt være, at de nogle gange har lyst til at rive hovederne af hinanden, fordi de tilbringer så meget tid sammen, men den klarer de ved, at Palle tager sig af køkkenet om aftenen, mens Maria så er hjemme med børnene. På den måde få de hver især luft.

Du kan følge Thomsens Dinér Transportable på Facebook - klik her

Kontakt Palle & Maria - klik her

Kontakt Palle & Maria

Firmaoplysninger

Thomsens Dinér Transportable 

CVR: 21966487