Mad til studentergilde og studenterkørsel

Vi leverer maden til studentervognsturen og den store studenterfest...

At blive student er en stor milepæl i manges liv, og det gælder som regel både for studenten selv og for studentens familie, og det skal selvfølgelig fejres med manér. Det bliver det typisk også i form af både studentergilde, studenterfest og ikke mindst studenterkørsel, hvor der typisk skal serveres mad til mange mennesker.

Ønsker du at slippe for mange timers tilberedning af mad i køkkenet, kan du spare dig selv for besværet og i stedet for bestille levering af mad til både studentergilde og studenterkørsel hos os.

Vi leverer både mad til studenterfest og studenterkørsel til adresser i Hillerød, Allerød, Farum, Frederikssund og andre områder i Nordsjælland, så du i stedet for kan nyde den store dag, hvor dit barn bliver student.

Hvad skal man servere til et studentergilde?

Når den unge er blevet student, skal der holdes studentergilde for familien og vennerne for at fejre, at de sidste tre års hårde slid i gymnasiet endelig har fået en afslutning, og at studenten har bestået sine eksaminer.

Til et studentergilde kommer der typisk mange mennesker, og det kan derfor være en god idé at vælge at servere en buffet. Den vil typisk bestå af noget lækkert kød, kartofler og forskellige salater, der passer til det sommerlige vejr.

Vælger du at bestille mad ud af huset hos os til studentergilde, får du en skøn buffet, der vil falde i alles smag til en pris pr. kuvert på 235 kr. Bemærk, at vi har en minimumsbestilling på 15 kuverter.

Hvad skal man servere til studenterkørsel?

Når sønnen eller datteren er blevet student og har fået en dato for, hvornår studenterkørslen skal foregå, er der mange, der begynder at overveje, hvad de skal servere til studenterkørslen, når de unge mennesker kommer forbi adressen.

Alt afhængigt af hvor mange studerende der gik i klassen, varer studenterkørslen som regel hele dagen. Det er en dag, der for de unges vedkommende primært består af druk, og for at sikre at de også får noget mad ned i maven i løbet af dagen, bliver der serveret små retter for de studerende ved hvert stop, når de skal hjem til hver students familie og vise huerne.

Der er som regel en stram tidsplan for køreturen, for at de kan nå forbi alle hjem i løbet af dagen, og der er som regel ikke sat ret meget tid af til hvert sted. Derfor er det en god ide at servere noget nemt mad, som kan spises hurtigt, og som studenterne eventuelt kan tage med sig på vejen, indtil de rammer den næste destination på turen. Det kan f.eks. være små frikadeller eller minicroissanter, men det kan også være jordbær dyppet i chokolade eller andre søde sager. Det kommer som regel an på, hvad tid på dagen studenterne kommer.

Vi tilbyder en lækker studentervognsmenu til minimum 15 kuverter, der består af nogle forskellige små ”hapsere”, som er nemme at gå til, og som studenterne helt sikkert vil sætte pris på. Prisen pr. kuvert er 78 kr.

Kontakt os og bestil en menu til studenterarrangementet

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at bestille mad til enten studentergilde eller studenterkørsel hos os – eller muligvis begge dele. Ring på telefon 47 33 56 54 eller skriv til vores e-mail info@thomsensdiner.dk

Kontakt os
​... for mad ud af huset

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil mad til Studenterfesten 2020

Vi tilbyder følgende former for konfirmationsmad med tilbehør:​

Studentervogns menu

Minimum 15 kuverter

 • ​Minicroissanter med hønsesalat
 • Små sandwich med diverse pålæg
 • Mini forårsruller med sød chilisauce
 • Små frikadeller
 • Cocktailpølser i svøb
 • Jordbær dyppet i chokolade og kokos

​​

Pris pr. cou. kr. 78,-

Studenter Buffet

Minimum 15 kuverter

 • Tunmousse med rejer og asparges, pyntet med skaldyr
 • Kold torsk i dijoncreme, pyntet med kogte æg og caviar samt dild.
 • Flutes og smør
 • Rosastegt oksefilet
 • Røget svinekam
 • Grønkåls tazzikki
 • Palmekål vent i sød chili​
 • Små nye kartofler vendt i smør og persille
 • Orangemarinerede jordbær med rørt vanilie is

​​

Pris pr. cou. kr. 235,-

Kontakt os i dag og bestil mad til Studenterfesten 2020

​Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 47 33 56 54, men du kan også skrive til info@thomsensdiner.dk, hvis du foretrækker det. 

Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse eller en bekræftelse på din bestilling.

Følg Thomsens Dinér Transportable på Facebook

Følg hverdagen, få løbende nyheder og hold øje med sæsonmenuerne.

Vi leverer alt slags mad ud af huset og lige til din dør hvis det ønskes.

Om firmaet

Thomsens Dinér Transportable har omkring 160 kunder, hvoraf omkring 10 af dem er daglige, faste kantiner. Læs om folkene bag

Har du fødevareallergi?

Ring gerne til personalet, hvis du - eller den du bestiller for - har fødevareallergi eller er intolerant overfor bestemte fødevarer.

Kontaktinfo

Thomsens Dinér Transportable

Kongensgade 33,
​3550 Slangerup

Telefon:
47 33 56 54

E-mail:

info@thomsensdiner.dk

CVR: 21966487